Professors


L’equip de professors el formen prop de 60 professionals en actiu de les principals empreses de sector. Directius i tècnics en extensa experiència i un valuos know-how.

Carlos Solís Mota, Coordinador del Màster en Gestió d’Empreses de Mediació d’Assegurances. Advocat, Llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto, Màster en pràctica jurídica i Dret d’Assegurances. Responsable de Sinistres GACM Seguros.

Enric Vidal, Assessor de l’àrea de Gestió Empresarial i expert en marketing i Comunicació. Llicenciat en Ciències empresarials per la European University i per Management School of Barcelona. Máster en Direcció de Marketing i cursos especialitzats en Marketing relacional i Marketing On-line.

El nostre equip docent l’integren, entre altres:

Pedro González de Anta: Soci Director a ETL GLobal Deyfin. Tax and Financial Consultant. Financial Management. Universidad San Pablo-CEU

Josep Calvo: Llicenciat en Dret UB. Màster en Assegurances i en Dret Laboral. Director de Sinistres a AON. FERMA rimap certified risk professional.

J. Antonio García Sostres: Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Dipomat en Ciències Empresarials, Economista i assessor d’empreses en despatx propi – JAGS Assessoria Fiscal, Comptable i Financera.

Magdalena Dalmau Pérez: Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, Directora Delegació Nordest – Catalunya Aragó i Balears a Asefa Seguros y Reaseguros.

Josep Gendra: Llicenciat en Psicología, Executive Coach, Psicólogo, Formador i Conferenciant. Màster en coaching i Lideratge Personal per la UAB.

Antonio Parra Eizagaetxebarria: Licenciat en Dret, Diplomat en Ciències Empresarials. Programa de Desenvolupament Directiu a IESE, director d’Operacions i Administració Vida en Seguros Catalana Occidente.

José Mª Segón Cucurull: Director nacional de Aon Credit i responsable per España del “Global Practice Group” (Grup Aon). Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB), postgrau en A.D.E a Harvard University,  Cambridge, MA, EE.UU. i PDD a IESE.

Jordi Duran: Pèrit Judicial i d’Assegurances. Certificat per la Direcció General d’Assegurances. Especialista en Investigació d’Incendis i Reconstrucció d’Accidents de Trànsit amb Estudis d’Enginyeria, Administració i Finances.

Miguel Cortegano Valls:Director territorial Catalunya-Aragó a Plus Ultra Assegurances. Va ser director tècnic a ERM Risk Management i va estudiar a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona.

Ana Salguero Matarín: Consultora, responsable de desenvolupament de negoci a Mercer Human Resource Consulting i professora a la UB. Exdirectora de previsió social empresarial a Banc Sabadell. Llicenciada en A.D.E, MBA per ESADE.

Javier Barón Navarro: Responsable territorial de Formació Comercial de l’empresa al Grup DKV. Extensa experiència com a consultor i formador a Aviva, inspector comercial a Ocaso i responsable comercial de vida a Aegon. Llicenciat en Ciències Econòmiques (UB).

Pau Llambí Feliu: CEO a Marketers Group, formador, blogger i emprenedor. Director del Postgrau Màrqueting digital & Inbound Màrqueting  d’Inesdi. Editor de Tiempodenegocis i professor d’EAE Business School. Master’s Degree, Retail  Management a EADA, Màster en Màrqueting digital (INM) i Postgrau Inbound Marketing/Branded content (IEBS).

També podràs assistir a classes Magistrals impartides per algunes de les principals empreses del sector.

Francesc Rabassa: CEO de Ca Life.

Mariano Rigau:  CEO de ARAG.

Jordi Rivera: CEO de DAS.

Stefano de Liguoro: Director Digital de Zurich.

Alfonso Calzado: CEO de IATI Seguros.

Carlos Galcerán Homet: Vicepresident 1er del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona, Administrador a Cogesa.

Oriol Mayol: Director de projectes a Ferrer & Ojeda.

Oriol Mayordomo: Responsable Innovació. Soci Director de COBERTIS.