Per què escollir el Màster?


El negoci de les assegurances, com molts altres sectors, viu una autèntica transformació: una revolució digital, un increment de la competència, serveu low-cost, comparadors de preus i un nou consumidor molt més informat i exigent. Un repte que obliga als professionals de la mediació a diferenciar-se: adquirir habilitats directives, buscar l’excel·lència en gestió i conèixer millor que ningú al seu client. Aquest és l’objectiu del Màster en Gestió d’Empreses de Mediació  d’Assegurances que impulsem des de la Fundació Auditorium. I per això busquem persones amb talent, amb ganes de créixer en la seva empresa o en la seva pròpia corredoria i de fer un salt en la seva carrera. Professionals disposats a assumir el repte de convertir els canvis en oportunitats.

Per què escollir el Màster de Formació Permanent en Gestió d’Empreses de Mediació d’assegurances?

  1. Ampliar coneixements: Aconsegueix una visió àmplia i profunda del sector, tant teòrica com pràctica.
  2. Adquirir habilitats directives: Aprèn a liderar, dirigir el desenvolupament estratègic de l’empresa i avançar-te als canvis.
  3. Millorar competències: Domina eines com el marketing, les últimes tecnologies, la planificació financera, l’estratègia empresarial, etc.
  4. Diferenciar-te: Diferencia’t, amb un servei al client excel·lent. És la clau per competir en el nou escenari, convèncer i fidelitzar a l’assegurat.
  5. Créixer professionalment: Accelera el teu creixement professional i fes un salt en la teva carrera amb més informació, ambició i esforç.
  6. Incrementar volum de negoci: Amplia els teus coneixements sobre serveis, marc legislatiu i estratègia i aconsegueix més clients.
  7. Ampliar networking: Comparteix experiències amb altres professionals i directius del sector de la mediació per enriquir-te professionalment.
  8. Dirigir el teu futur: Desenvolupa la capacitat de planificar estratègicament i dirigir de forma proactiva com professional o el del teu negoci.
  9. Formació Presencial gratuïta: Mentres estiguis cursant el Màster, podràs accedir a les formacions presencials de la Fundació Auditorium gratuïtament.